2024-02-21 Håvard Hellum


Samarbeid med teknologi-innovatøren CTS Nordics

CTS Nordics valgte Matrix i forbindelse med bygging av to datasentre!

CTS Nordics er et design- og byggeselskap, spesialisert på datasentre i Norden. Selskapet jobber med mange store prosjekter. De er innovative, ledende på teknologisk utvikling med fokus på grønn bevissthet og bærekraft, akkurat som Matrix.

CTS Nordic bygger nå to datasentre i Norge, Prosjekt Phoenix og Prosjekt North og har tegnet garantier via Matrix. Ved kontrakter i henhold til Norsk Standard er utførelsesgaranti et krav. Garantien stilles for ti prosent av kontraktsbeløpet for å oppfylle totalentreprenørens forpliktelser overfor byggherre.

Matrix etterstreber å være en kunnskapsrik sparringspartner for våre kunder. Vi kan garantier, og bistår med å skreddersy garantiløsninger på en smidig og rask måte.

Å kjøpe en garanti fra et forsikringsselskap er et effektivt alternativ til tradisjonelle bankgarantier. Mens en bankgaranti krever at det tas pant i bedriftens verdier, vil det å kjøpe en garanti fra et garantiselskap ikke medføre krav om pant. Dermed blir lånerammen i banken upåvirket og de finansielle mulighetene blir mindre begrenset.

Bli kontaktet for mer informasjon om våre garantier