2024-06-05 Rune Engeseth


– Depositumsgaranti var eksakt hva vi trengte

Leier du næringslokaler? Stadig flere får øynene opp for depositumsgaranti. Tom Momyr Christiansen er strålende fornøyd.

Ved leie av næringslokaler er det normalt at utleier krever et depositum som sikkerhet i tilfelle mislighold eller skader. 

Tradisjonelt innebærer dette at bedriften setter inn depositums beløpet på en sperret bankkonto.  Innovative bedrifter velger i stedet depositumsgaranti. 

En depositumsgaranti, også kjent som husleiegaranti er et svært gunstig alternativ. Den erstatter fullt og helt et depositum på en sperret konto i en bank. 

Bedriften slipper å binde opp beløpet og frigjør kapital, som kan investere i vekst og utvikling . Det gir mer fleksibilitet for virksomheten. 

Strålende fornøyde

Matrix Insurance er stolte av å ha levert depositumsgarantier til mange bedrifter i Norge. 

Tom Momyr Christiansen, eier av og daglig leder i leketøysbutikkene, Yes! vi leker, på Holmen Senter og Slependen Senter, har kjøpt depositumsgarantier fra Matrix Insurance for leieforholdene til begge butikkene. Det er de strålende fornøyde med.
 
– En depositumsgaranti var eksakt hva vi trengte for å møte utleiers krav til sikkerhet i leiekontrakten. Garantien gjelder for hele leieperioden på fem år, men premien betales årlig. Det er også veldig lett å få oppdatert og korrigert garantisummen om dette trengs. Matrix har et team med ansatte som er veldig opptatt av å yte service og gi raskt respons, sier Christiansen.

Gjør som de smarte

Matrix Insurance har inngått avtaler om depositumsgarantier med noen av de største og raskest ekspanderende kjedene innen frisør, bokhandel, bakeri, regnskap og glassmagasinene i Norge. Utover dette har vi kunder i alle bransjer.
Gjør som dem. Skal du leie eller leier du næringslokaler – da trenger du en depositumsgaranti.

Be oss om tilbud på depositumsgaranti